Saltar a continguts

Consell de la Gent Gran de Solsona

Navegació

Menú principal

Benvinguts a la Web!

Arran del protaginisme creixent de la gent gran a la nostra societat i de les necessitats de millorar la seva participació i representació territorial, l'any 2001 es va crear el Consell de la Gent Gran de Catalunya (CGGCat)

El 30 de setembre de 2004 s'aprovà per unanimitat en un ple municipal, el Reglament del Consell de la Gent Gran de Solsona, modificant-lo a finals del 2007.

Des d'aquesta Web podeu conèixer les diferents activitats d'aquest consell i posar-vos-hi en contacte.

Consell de la Gent Gran de Solsona

 

 

  Som un òrgan consultiu de l'ajuntament sense cap afiliació política, que pretenem donar resposta a les necessitats de la gent gran. Per assolir aquest objectiu ens organitzem mitjançant comissions:
  1. Sanitat: Centre Sanitari, Residència, pisos tutelats...
  2. Trànsit i Urbanisme: barreres arquitentòniques, obstacles, impediments a la via pública....
  3. Relacions institucionals: el Consell de la Gent Gran de Solsona es relaciona en els àmbits municipal, comarcal i amb la Generalitat, mitjançant un representant en el Consell Comarcal del Solsonès i un al Consell de la Gent Gran de Catalunya.
  4. Activitats: ball, ball amb línia, caminades, club de lectura, col·laboracio amb la setmana de la gent gran.
  5. Agenda: alguns diumenges ball a les 19.00 h. al Casal Cìvic. Dilluns de 18.00 a 19.00 h. ball amb línia al mateix Casal. Cada dimecres a les 9.15 h. caminada sortint del passeig. Club de lectura, els dilluns de 9.30 a 11.00 h. trobada a la Biblioteca Carles Morató

 

Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Solsona