Saltar a continguts

Consell de la Gent Gran de Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

09/09/2012
CONSTRUCCIÓ D'ALLOTJAMENTS TUTELATS A SOLSONA

 

Imatge de complement Ampliar imatgeLA F. P. HOSPITAL PERE MÀRTIR COLOMÉS VALORA ELS PROJECTES PRESENTATS AL CONCURS D’IDEES PER A LA CONSTRUCCIÓ D’ALLOTJAMENTS TUTELATS A SOLSONA


El passat mes de juliol la Fundació Privada Hospital Pere Màrtir Colomés va convocar un concurs d’idees per a la redacció del projecte arquitectònic de construcció d’allotjaments protegits per a gent gran a Solsona.

Transcorregut el termini de presentació s’han rebut un total de sis propostes i la mesa avaluadora ha estimat com a projecte guanyador el projecte EFFICIENTIAM presentat per l’arquitecte Ramon Padullés i Rossell i en segon lloc el projecte BASAMENT presentat per l’arquitecte Joan Arnau i Farràs. La mesa ha estat constituïda pel president, vicepresident , secretari i vocals del Patronat de la Fundació, un arquitecte designat per la Fundació, un arquitecte designat per l’Ajuntament, un arquitecte representant l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i un representant del Consell de la Gent Gran de Solsona,

En el transcurs de la valoració la mesa ha destacat la qualitat dels projectes presentats i la dificultat en la valoració d’aquests.

Els treballs presentats s’exposaran al vestíbul de la Residència H.Pere Màrtir Colomés durant 15 dies i amb la finalitat de fomentar la participació ciutadana es recolliran suggeriments sobre el projecte guanyador.

La Fundació agraeix a tots els concursants la seva valuosa participació, l’esforç realitzat i la implicació.


Per més informació:
fundacio@fphpmc.org
Tel. 973480084 (Rosa Anguera o Imma Viladrich)