Saltar a continguts

Consell de la Gent Gran de Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

22/03/2012
APARTAMENTS TUTELATS A SOLSONA

Fa ja uns quants anys, que el Consell de la Gent Gran de Solsona reivindica la construcció d’apartaments tutelats per a gent gran. Hem fet visites a llocs on ja gaudien d’aquest servei, junt amb el Sr. Alcalde David Rodríguez i Assistents Socials. Amb aquest gest, l’Ajuntament, ens demostrava, que la nostra petició, era rebuda amb molt d’interès. Sabem també, que l’Ajuntament va fer gestions per a portar-ho a terme, encallant-se les mateixes per qüestió de costos, ubicació, etc.

Ara, la fundació privada Pere Màrtir Colomés, la qual depèn del bisbat de Solsona, té interès en portar-ho a terme amb col•laboració de l’Ajuntament. Així ens ho varen expressar en les reunions tingudes amb el Sr. Bisbe Xavier Novell i l’alcalde Sr. David Rodríguez.
El cost de la construcció anirà a càrrec de la Fundació, la qual s’ubicarà en terrenys de la seva propietat, lloc immillorable per trobar-se prop del Centre Sanitari i la Residència de gent gran.

Ja s’està treballant en tot el que comporta els primers tràmits amb el Departament d’Habitatge de la Generalitat, i a la vegada amb el projecte de construcció. Per la qual cosa s’ha convidat als arquitectes de Solsona, a presentar projectes. Dels projectes que es presentin se n’escollirà un, el que sigui més adient a les necessitats, que aquest servei comporta.

Esperem no s’aturin els treballs iniciats i que molt aviat puguem veure el començament de les obres.


La Junta del Consell de la Gent Gran de Solsona