Saltar a continguts

Consell de la Gent Gran de Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

Cercador

Imatge de complement
22/12/2019

El dia 20 de desembre en el Ple del Consell Nacional, celebrat a La Casa del Mar de Barcelona, es va presentar l'avant projecte: "LLEI D'ADAPTACIÓ DE LA SOCIETAT CATALANA A L'ENVELLIMENT"

08/11/2019

 

1. La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Solsona convoca el Concurs de Pessebres amb motiu de les festes nadalenques del 2019. Poden participar-hi totes les famílies, escoles, entitats i persones de la ciutat que s’inscriguin entre els dies 18 de novembre i 13 de desembre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (OAC).

 

2. Els pessebres hauran d’estar exposats al públic entre els dies 20 de desembre de 2019 i 6 de gener de 2020. L’Ajuntament cedirà una sala per a tots aquells pessebres que ho sol·licitin.

 

3. Les composicions participants al concurs hauran d’estar situades en aparadors o llocs de fàcil visibilitat. I, com a mínim, s’hauran de poder veure de 6 de la tarda a 9 del vespre.

 

4. Els pessebres participants s’hauran de senyalitzar amb el rètol que s’entregarà a l’OAC en el moment de la inscripció.

 

5. Els pessebres poden ser clàssics o moderns.

 

6. S’entregaran un total de 10 premis de 50 euros cadascun.

 

7. El jurat valorarà els pessebres entre els dies 22 i 31 de desembre.

 

8. El jurat resoldrà qualsevol circumstància no prevista en aquestes bases.

 

9. El veredicte es farà públic el dia 10 de gener de 2020, a les 7 de la tarda, a la sala de plens de l’Ajuntament de Solsona. Tot seguit, es lliuraran els premis.

 

 

08/11/2019

 

Tardor – hivern 2019

Convoca

Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Solsona

Objecte i temàtica

Es convoca el 17è Concurs de Postals de Nadal per tal de determinar la il·lustració de la nadala i la portada de l’agenda d’activitats que el consistori editarà enguany per les festes de Nadal. La temàtica de l’obra s’ha de centrar en les festes nadalenques.

 

Participants

Hi poden participar tots els solsonins i solsonines interessats.

 

Mides i tècnica

El treball ha de ser de 14 per 18,5 centímetres, en disposició horitzontal o vertical. El procediment i les tècniques són lliures.

 

Identificació

L’obra s’ha de lliurar sense signar. S’hi ha d’adjuntar un sobre tancat amb el nom i les dades de contacte de l’autor/a.

Lliurament

S’admetran les propostes fins al dia 25 de novembre a les 2 del migdia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Solsona (C. del Castell, 20).

Premi

L’obra guanyadora es premiarà amb 150 euros. El lliurament del premi tindrà lloc el dia 10 de gener de 2020 a les 7 de la tarda a la sala de plens de l’Ajuntament de Solsona.

Veredicte

El dia 2 de desembre es comunicarà el veredicte a la persona guanyadora.

Els treballs no premiats podran ser recollits a partir del dia 16 de desembre al mateix punt, mentre que la postal seleccionada quedarà en propietat del consistori de Solsona

 

28/09/2019

L'alcoholisme passiu, reflexions sobre alcohol i cultura.

 

Imatge de complement Ampliar imatge
27/09/2019

 

36 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | >