Saltar a continguts

Consell de la Gent Gran de Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
29/06/2019

Plenari del Consell de la Gent Gran de Catalunya.

El Sr. Josep M. Massegur és el  representant del Solsonès.

29/05/2019

Bases del concurs d'instagram durant la setmana de la Gent Gran de Solsona 2019

Imatge de complement
15/01/2019

Casting L'Hereu i la Publila casting@etv.cat

Fitxers adjunts
   
 

Busquem homes i dones d’entre 35 a 99 anys que tinguin algun talent per compartir i moltes ganes de passar-s’ho bé i participar en un programa de tv.

Us fem arribar la invitació a participar en el càsting per què ho reenvieu a qui considereu oportú: membres de la vostra entitat, família, amics… Si canten, ballen, fan monòlegs, màgia, malabars o qualsevol altra disciplina creativa i artística, que ens facin arribar al correu casting@etv.cat les seves dades personals i de contacte i una breu explicació del que fan i aviat hi contactarem per explicar-los-hi més coses.

Us agrairem que en pugueu fer la màxima difusió possible. Les gravacions començaran aviat i l’equip del programa ens desplaçarem arreu a la recerca dels nostres Hereu i Pubilla

Moltes gràcies i salutacions,

Equip de L’Hereu i la Pubilla.

Imatge de complement Ampliar imatge
05/01/2019

Melchor, Gaspar i Baltasar, visiten la Residència Pere Màrtit Colomés, i el Socio sanitari de Solsona, per donar regals a totes les persones ingressades.

13/09/2018

 

 

 VIATGES KAURI INFORMA

(passeu la informació als vostres majors)

La venda de viatges per l'Imserso comença demà dia 14 a Catalunya. Ens hem adonat que molta gent de Solsona NO han rebut la carta acreditativa que els informa de quin dia poden començar a venir a reservar els seus viatges.

És important que se n'assebentin que comença demà, perquè molts tindran dret a plaça assegurada (demà dia 14)... i se'ls hi passarà la data i hauran d'optar al que quedi.

Passe-ho si us plau. Nosaltres per la nostra part, demà divendres dia 14, dissabte 15 i dilluns 17 obrirem a les 9 del matí per donar-vos servei.

35 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | >