al contingut a la navegació Informació de contacte

El Concurs a Instagram de la Setmana de la Gent Gran premiarà la millor foto amb 80 euros en vals de compra

Es poden publicar imatges de les activitats que es fan a casa entre avui i diumenge

Imatge de Francesc Grau guanyadora del concurs l’any passat
Imatge de Francesc Grau guanyadora del concurs l’any passat

DILLUNS 08 JUNY 2020

Avui s’obre el cinquè Concurs a Instagram de la Setmana de la Gent Gran de Solsona. En tant que la programació d’activitats aquest any és íntegrament virtual, les persones participants caldrà que publiquin fotos a aquesta xarxa de com duen a terme les propostes dins de casa entre avui i diumenge amb l’etiqueta #SetmanaGentGranSolsona2020. La imatge guanyadora serà premiada amb 80 euros en vals de compra.

Aquest concurs és convocat pel Consell de la Gent Gran, que el promocionarà a través del web http://consellgentgran.solsonae.cat/, amb la col·laboració de la regidoria d’Afers Socials i s’adreça a les persones majors de 65 anys i pensionistes a partir de 55. La setmana que ve un jurat format per tècnics de l’Ajuntament i dels Serveis Socials escollirà cinc fotos finalistes, que es publicaran a les xarxes socials municipals. La imatge guanyadora es determinarà a partir dels likes acumulats per votació popular.  

Qui aconsegueixi més vots durant la setmana vinent rebrà vals de compra per un import de 80 euros per bescanviar a establiments adherits a la UBIC. L’any passat Francesc Grau va guanyar el quart Concurs a Instagram de la Setmana de la Gent Gran. 

Consulteu les bases completes d’aquest any aquí