al contingut a la navegació Informació de contacte

Benvinguda

Socis i sòcies de l'Aula:

La primavera ja ha esclatat. Darrerament el cel ha estat generós i ens ha enviat puja i neu, cosa que ha alegrat els cors de tots plegats. La sequera era preocupant, i encara n'és, però ens ha donat una mica més de confiança. Tant de bo que es compleixi la predicció d'aquell xicot que, trossejant una ceba, s'atreví a dir que aquesta seria una primavera humida.

No fa massa que us hem enviat el tríptic corresponent al Tercer Trimestre del curs 2023-2024. Com que sol trigar bastant, també us l'hem fet arribar per correu electrònic i l'hem penjat a la pàgina web per si us el voleu descarregar (trobareu les activitats programades si us aventureu a desplegar el menú Conferències i el menú Sortides. A més, el resum complet amb informació addicional és a Actualitat / Agenda).

Us haureu adonat que hem parlat de tríptic i no de díptic. Aquesta darrera etapa del curs està ben plena de propostes de tot tipus. A més de les dues o tres conferències mensuals (de temàtica variada i força actual), hi incloem un cicle de xerrades organitzades per la Universitat Internacional de Catalunya i emmarcades dins la seva 2a Universitat Internacional d'Estiu. La UIC va decidir sortir de Barcelona i va escollir la nostra ciutat com a seu. Van demanar un cop de mà a l'Aula i l'Aula, com no podia ser d'una altra manera, va respondre. Una quarantena dels seus alumnes s'estaran a Solsona des del 26 al 28 de juny i assistiran a les quatre conferències programades, a més de la sessió de cloenda, conferències que obriran també als socis que vulguin de la nostra entitat. Ja n'anirem parlant.

A més, estem preparant dues sortides culturals. No és fàcil lligar tots els caps, per la qual cosa us anirem informant puntualment quan tinguem tancats els programes.

El dia 1 de maig, hi ha la possibilitat d'assistir a la representació de TURANDOT, l'òpera pòstuma de Puccini, que tindrà lloc al teatre Kursaal de Manresa. Del 5 a l'11 també de maig tenim programat el viatge de final de curs a Baviera. I el dia 22 anirem a fer una passejada per la Segarra i l'Urgell. Acabarem el dia 18 de juny amb una visita al Museu Diocesà i Comarcal de Solsona on intentarem trobar Picasso guiats per Claustre Rafart i Planas. També n'anirem parlant.

Bé, esperem poder gaudir de nou d'un trimestre fantàstic i també confiem comptar amb la vostra presència a totes les activitats que hem organitzat.

Salut!!

La Junta