al contingut a la navegació Informació de contacte

Presentació

L'Aula d'Extensió Universitària de Solsona va néixer l’any 2005. És una associació sociocultural sense afany de lucre que té per objectiu la promoció i difusió de la cultura entre la gent gran mitjançant conferències, seminaris, audicions i concerts, sortides culturals i viatges.

És oberta a totes les persones adultes interessades en la cultura i en l'adquisició de coneixements, sense límit d'edat. Com a protagonistes de l'època que ens toca viure, és necessari tenir elements per a conèixer les noves realitats d'un món que busca, canvia, pateix i viu un temps de llarga transició.

La nostra Associació està tutelada per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), que vetlla per la qualitat i el nivell cultural del que s'imparteix, al mateix temps que ens posa en contacte amb professorat adient en diverses matèries. A més l'Aula està adherida a AFOPA (Agrupació de Formació Permanent i de les Aules per a la Gent Gran de Catalunya).

Programa d’activitats:

  • Quinzenalment i en dijous, de 6 a 2/4 de 8 de la tarda, té lloc una conferència impartida per un professor o professora universitaris o per un professional especialitzat, en què es tracta el tema que la mateixa Aula tria i que figura al programa del curs.
  • A final de cada trimestre, gaudim d'una audició o bé un d'un concert oferts prioritàriament per artistes locals, solistes o grups, i també artistes forans.
  • Trimestralment fem una sortida cultural, d’un o dos dies de durada, i/o un Seminari.
  • Cap a finals de maig, realitzem un viatge de fi de curs a un país o ciutat europea.

Actualment l’Aula compta amb 246 socis i sòcies.

Per pertànyer-hi com a soci, només cal omplir la butlleta d'inscripció (que podeu baixar al menú Documents), amb els requisits que s'hi detallen i satisfer l'oportuna quota establerta per l'Assemblea de Socis.

LA JUNTA

············ Darrera actualització: 07/07/2024